Nieuws

28 juni 2016

Feestweek: "Viering 25-jarig jubileum van de Shri Saraswatie School"

Op maandagochtend 27 juni is de Feestweek: "Viering 25-jarig jubileum van de Shri Saraswatie School" officieel geopend. Gelukkig stopte de regen en kon het geheel buiten op het schoolplein plaatsvinden.


Begonnen werd met een gezamenlijk gebed. De directie feliciteerde iedereen met dit heugelijke jubilieum. Er werd ook een minuut stil gestaan bij 2 mensen uit het team die zijn heengegaan. Daarna werd gezamenlijk het lied gezongen, welke speciaal voor dit jubileum is gecomponeerd door de SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam). De leerlingen zijn 2 weken bezig geweest met de meester van de SKVR om het liedje te oefenen. 

Hierna werd een kunstwerk onthuld door de 2 oudste leerkrachten van deze school. Namelijk, juf Roos en juf Shobha. Het kunstwerk is speciaal voor dit jubileum gemaakt door kunstenaar: Stefanie Scholte (rechts op de foto). Dit kunstwerk zal vanaf komend schooljaar aan het gebouw worden gehangen.

 

In de middag werden de leerlingen getrakteerd op popcorn en suikerspin.

Op dinsdagochtend is weer op het schoolplein begonnen met het gebed. Meester Cees heeft ook voor de school een speciaal liedje gecomponeerd op de melodie van "in Holland staat een huis".

Een grote groep moeders heeft vrijwillig bara's gebakken voor de leerlingen en sew voor de buren.

 

 

Dinsdagavond vond er in zalencentrum Sunrise een gezellige viering plaats voor ouders, leerlingen van groep 7 en 8, medewerkers, oud-medewerkers en oud-leerlingen. Foto's hiervan volgen nog.

 

Woensdag 29 juni was het dan eindelijk zo ver voor de kinderen en vond er een heus activiteitenfestijn plaats in zalencentrum Sunrise. De kinderen hebben genoten!

Donderdag 30 juni hebben de kinderen feest in de klas gevierd en is de lunch door de leerkracht verzorgd.

 

En vrijdag als klapper van de week zijn de kinderen op schoolreis geweest naar "De Efteling". Hier volgen ook foto's van.

 

Alle papa's en mama's en verzorgers, hartelijk dank! Zonder jullie kon de week niet zo succesvol verlopen. Iedereen heeft genoten!