voorkant
 

Nieuwbouw

Vol trots heeft presenteren we de eerste schetsen  van de nieuwbouw van onze school aan de Schiedamseweg. 

In de fotocarrousel hierboven ziet u de verschillende schetsen en beelden langskomen.

 

In december verscheen in het tijdschrift Hindorama een interessant artikel over onze nieuwbouw. Klik hier om dit  artikel te lezen

De keuze voor het architectenbureau is bepaald door deze schetsontwerpen, het plan van aanpak en de verdieping in de bouwstijl Vastu Shastra.
Verheugend in de samenwerking kunnen we u mededelen dat de keuze is gevallen op architectenbureau RoosRos. Met hun schetsontwerpen en hun wijze van werken maakten zij de meeste indruk. Natuurlijk zal de uiteindelijke nieuwbouw niet precies zo als deze schetsontwerpen er uit komen te zien. Maar deze voorlopige ontwerpen geven wel een denkwereld en een richting aan. Dit willen we natuurlijk met alle plezier aan u laten zien.


We zijn er trots op dat de gemeente Rotterdam ons de kans geeft om nieuwbouw te plegen voor onze school op Hindoeïstische grondslag. Hier willen we uiteraard gebruik van maken. Deze kans krijg je maar eens in de zoveel tijd. We gaan er iets moois van maken, maar zoals u weet bepaalt het aantal leerlingen het aantal vierkante meters. Dus deel deze beelden, maak anderen enthousiast, neem ze mee naar onze school! Hoe mee leerlingen, hoe groter en mooier ons schoolgebouw wordt. 


Voor wie het nieuws gemist heeft: ons nieuw schoolgebouw komt op de Schiedamseweg op de plek achter de grote Bospoldervos. De planning is dat we in de zomer van 2022 kunnen verhuizen.