mededelingen

Nieuwjaarswens

08 januari 2018 - De medewerkers en het bestuur van Stichting Hindoe Onderwijs wensen iedereen een gelukkig en gezond 2018!

Shri Saraswatie School steunt Ronald McDonald kinderfonds

Shri Saraswatie School steunt Ronald McDonald kinderfonds

20 december 2017 -  

`Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan.´

 
Lees meer ›

Gedragsprotocol

29 november 2017 - Samen, respect en groei zijn onze uitgangspunten van wat wij van iedereen verwachten. Niet alleen van de kinderen onderling, maar ook van volwassenen onderling en van kinderen en volwassenen naar elkaar.Wat bedoelen wij eigenlijk met samen, respect en groei?
Lees meer ›

Divali-boodschap Stichting Hindoe Onderwijs

20 oktober 2017 - 

Vacature Shri Ganesha School

12 oktober 2017 - Stichting Hindoe Onderwijs is op zoek naar een enthousiaste directeur voor onze school te Almere.

Klik hier voor een uitgebreide omschrijving en profielschets

Divali-viering te Rotterdam

28 september 2017 - Onze leerlingen doen mee met de Divali-viering; zie onderstaand promo-filmpje:

 

Day of non-voilence

26 september 2017 - 
Lees meer ›

Kinderboekenweek

19 september 2017 - 
Lees meer ›
Opening nieuw schooljaar door Rajesh Ramnewash

Opening nieuw schooljaar door Rajesh Ramnewash

05 september 2017 - Hieronder treft u de welkomstboodschap aan van onze voorzitter van het College van Bestuur ter gelegenheid van de opening van het nieuwe schooljaar:
Lees meer ›

Marcel Pennings voelt zich welkom op Shri Saraswatie School

04 september 2017 - Marcel Pennings is sinds 1 juli officieel de nieuwe directeur van Shri Saraswatie School, maar toen hij de vacature zag moest hij er goed over nadenken. “Ik had zoiets van: ze zoeken waarschijnlijk iemand met een Hindoestaanse achtergrond, dus dat heeft geen zin. Maar de uitgangspunten en de waarden en normen zijn gelijk aan waar ik voor sta en uiteindelijk heb ik gewoon gesolliciteerd.”

 

Door Stuart Kensenhuis
Lees meer ›

Bomberbot gaat naar alle SHON-scholen

Bomberbot gaat naar alle SHON-scholen

04 september 2017 -  

“Vanaf dit schooljaar (2017-2018) beginnen alle SHON-scholen in de bovenbouw met Bomberbot, een lesreeks programmeren met een spel waarbij onze leerlingen door het bepalen van allerlei routes opdrachten gaan uitvoeren. Ondertussen ontwikkelen ze vaardigheden zoals codetaal en logisch denken. Op Shri Vishnu School en Shri Laksmi school zijn al workshops gedraaid om te kijken hoe het gaat.” Dit zegt Frank Bukkems, bovenschoolse ICT-coördinator en verantwoordelijk voor het uitzetten van de lesreeks op de verschillende scholen.

  

Door Stuart Kensenhuis
Lees meer ›